Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.02.2014 12:07 - Четвърти директор на bTV уволнен.
Автор: zaw12929 Категория: Политика   
Прочетен: 1760 Коментари: 3 Гласове:
1

Последна промяна: 17.02.2014 12:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Програмният шеф Апостол Пенчев е аут image image И програмният директор на bTV Media Group Апостол Пенчев напусна поста си, съобщиха от телевизията късно снощи. Освобождаването му е станало по “взаимно съгласие”. От медията за момента няма да коментират кой ще заеме мястото му. Напускането на Пенчев е поредната – четвърта директорска рокада в ръководството на телевизията. Миналата седмица напускаха директорът “Новини и актуални предавания” Люба Ризова, която заемаше поста в първата частна национална телевизия още от създаването й през 2000г., заместничката й Виктория Бехар и шефът на спортния отдел, който се сля с новинарския екип, Красимир Минев. image За нов главен редактор беше назначена Валя Гиздарска, която от 2009 г. ръководеше седмичното предаване “Нека говорят”. Неделното шоу пък беше напуснато от водещия си Росен Петров, който в ефир се трансформира в политик от партията на Николай Бареков “България без цензура”. От края на януари телевизията има нов главен изпълнителен директор – Павел Станчев. image Апостол Пенчев се присъединява към bTV през март 2005 г. на позицията директор „Програма”. След придобиването на bTV от CME през 2010 г. той встъпва в длъжността директор “Телевизионни програми” на bTV Media Group, като отговаря за резултатите на шестте ТВ канала в групата (bTV, bTV Comedy, bTV Cinema, bTV Lady, bTV Action и RING.BG). От средата на 2011 г. Пенчев е член на Управителния съвет на компанията. Както е представен до днес в сайта на телевизията, той е “водещият експерт в телевизионното програмиране в България с повече от 12 години опит и доказан успех, подкрепен с изключителни резултати срещу конкурентите. Той също има задълбочени познания за българския медиен пазар. През последните няколко години неговата изключителна професионална компетентност стои в основата на отличните резултати на програмата на bTV, а от 2009 г. и на нишовите bTV канали, независимо от нарастващата конкуренция на пазара.” Преди да се присъедини към bTV той е работил като ръководител “Международни програми и планиране” в Нова телевизия и БНТ, както и като директор на дирекция “Филми” в БНТ. Пенчев има опит и като филмов критик и е автор на редица публикации, посветени на филмовата индустрия. Той е завършил Университета за национално и световно стопанство в София с магистърска степен по икономика, специалност “Международни отношения”. image Вълната на напускащи първата частна национална телевизия започна през лятото на миналата година, когато водещите на сутрешния блок Анна Цолова и Виктор Николаев се преместиха в основния конкурент “Нова телевизия”. Последваха ги репортерът Миролюба Бенатова, водещата на новините Ани Салич, както и продуцентите Валерия Чанкова и Дарина Сарелска.



Гласувай:
1



1. zaw12929 - "Технически кризата е свъ...
17.02.2014 12:20
"Технически кризата е свършила. Колко добре ще се представи банковият сектор в България през 2014 г. зависи от това дали имаме добре работеща икономика, която да стимулира предприемачеството и да доведе до икономически ръст", заяви пред Investor.bg главният изпълнителен директор на УниКредит Булбанк Левон Хампарцумян, помолен от да сподели прогнозите си за печалбата на родните финансови институции през настоящата година.

Хампарцумян очаква отложеното през годините потребление да започне да се реализира. Според него провизиите върху загубите, които банките са направили в годините преди и след кризата, са постигнали желаните резултати и това може да бъде причина за събуждане на кредитната активност.

Припомняме, че през 2013 г. банковият сектор отчете първи ръст на печалбата след 2008 г. в размер на 3,11%. Активите на банките в България се покачиха с 4,04% през миналата година. Според Левон Хампарцумян категорично не може да се твърди, че резултатът е постигнат благодарение на търговия с финансови инструменти за сметка на предлагането на кредити.

Според него в периода от 2008 г. до днес косвено банките са изгубили около 6-7 млрд. лв. заради ефектите от кризата. Естествено в такъв период се наблюдава спад в печалбата на банките. Ето защо е логично и загубите да започнат да се компенсират и инвестиционните намерения на фирмите и гражданите да се реализират. Според Хапмарцумян този процес вече е започнал.
цитирай
2. zaw12929 - И Красимир Стефанов напусна г...
17.02.2014 12:22

И Красимир Стефанов напусна групата на ГЕРБ
Бившият директор на НАП ще остане в парламента като независим депутат
4
Препоръчай (0)
Bearish Neutral Bullish

Красимир Стефанов е подал заявление за напускане на групата на ГЕРБ, но ще остане в Народното събрание като независим депутат. Заявлението е внесено в деловодството на парламента тази сутрин в 8:53 часа, съобщи зам.-председателят на парламента Мая Манолова.

Решението на Стефанов изненада парламентарната група на ГЕРБ. „Мога да коментирам някакви предположения, но не мога да бъда сигурен“, коментира зам.- председателят на партията Цветан Цветанов. Според него обаче няма напрежение в парламентарната им група.

На същото мнение е и председателят на групата на партията Димитър Главчев.

„Достойно е когато някой е недоволен и е избран с пропорционална листа, да напусне парламента“, допълни той.
За Цецка Цачева пък напускането на Стефанов е резултат „на задкулисието по начина, по който се управлява държавата днес“.

Независимият депутат, преди част от ГЕРБ, Георги Марков, също беше изненадан от напускането на Стефанов. Според Марков именно Стефанов е „стоял зад Цветанов и му е правил данъчните проверки“, пише БТА. Той допълни, че не вижда натиск от „задкулисието“ да разцепи групата и смята, че единственият натиск може да дойде само от самата ГЕРБ.

Красимир Стефанов бе избран в 42-то Народно събрание от Хасковския многомандатен район. По време на управлението на ГЕРБ той беше шеф на Националната агенция за приходите (НАП). Той е третият депутат, който напуска групата на ГЕРБ и става независим след Георги Марков и Светлин Танчев.

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров определи напускането на Стефанов, като неприемливо. "Аз никога не съм одобрявал напускането на групи, ренегатството и предателството.Така че, за която и група да се отнася, смятам, че когато си влязъл в парламента с една бюлетина, трябва да останеш с нея до края на мандата си", заяви той пред БНР.

В петък друг депутат от ГЕРБ - бившият зам.-министър на финансите Владислав Горанов, подаде заявление за напускане, но той съобщи, че се отказва от мястото си и напусна парламента. Като мотив той обяви желанието си да се развива като експерт.

Депутатът Йоана Кирова също напусна и групата, и парламента.

Още политически новини можете да прочетете в Dnes.bg
цитирай
3. zaw12929 - Кметът на Бургас Димитър Николов ...
17.02.2014 12:24
Кметът на Бургас Димитър Николов обяви, че е разбрал за новата си роля – зам.-председател на ГЕРБ, по време на конференцията на партията в НДК.

"Имах очаквания да продължа да съм член на Изпълнителната комисия", коментира той пред в. "24 часа".

Настоява, че не се взема толкова на сериозно и няма свръхамбиция за себе си. Твърди още, че не е в графата "нито на Бойко, нито на Цецо".
"ГЕРБ - партията, която е винаги на Бойко Борисов"
17 фев 2014 07:00
55
Борисов жертва Фандъкова, вкара я в блатото на Цветанов
16 фев 2014 18:13
255
Борисов пак води ГЕРБ, но вече с трима заместници
16 фев 2014 16:05
252
Усилено се трудихме и се придържахме към истината
16 фев 2014 13:35
266
"Може би това е било в началото, но минаха години, през които ние, представителите на регионите, имахме възможността с труда си и с политиката си да покажем свой стил и лице", казва той.

По думите му той и другият заместник на лидера Бойко Борисов - Йорданка Фандъкова, ще се стремят да внасят баланс в редиците на ГЕРБ, защото е нужно успокояване вътре в партията.

"Контактувам с много членове на ГЕРБ, особено с тези, които работят в местната власт. Част от тях имат по-крайни виждания. Има кметове от ГЕРБ, които изцяло подкрепят политиката на партията, но и такива, които се отнасят с известна доза критика и забележки. И това е нормално за всяка партия. Не може всички да мислят еднакво. Ще се постарая да внеса баланс и успокояване. Аз лично съм десен формат политик, с местен опит. И в това си качество ще работя в посока партньорство с десните партии, включително с тези, които са извън парламента, но участват в местната власт", допълва той.

Градоначалникът обясни, че ресорът му сега ще е "местна власт и регионална политика".

"Отдавна поддържам комуникация с кметовете на ГЕРБ и не само с тях. Такава е и ролята ми в сдружението на общините. В последните години на нашето управление малко неглижирахме темата "региони и местни власти", твърди Димитър Николов.
По публикацията работи: Златко Желев

30
Бойко БорисовГЕРБЙорданка ФандъковаДимитър Николов
Още от Политика
Парламентът пак без кворум – "Атака" ги няма, 109 са вътре
Всяко ренегатство е осъдително, отсече Сидеров
От изненада до задкулисие – реакциите в ГЕРБ за Стефанов
Красимир Стефанов напусна ПГ на ГЕРБ, става независим депутат
От "Атака" захапаха Хафъзов от ДПС, напуснаха НС
Какъв е проблемът с майчиния език, чуди се Цонев
Вървим нагоре, не можем да си позволим смяна на треньор!
Политолог: ГЕРБ променя облика си към по-модерна партия
Нарушените обществени поръчки - ясни до края на месеца
"ГЕРБ - партията, която е винаги на Бойко Борисов"
Андреева: Джипитата имат година да спасят работните си места
Жозеф Дол: Положението в България ме тревожи
Напиши коментар Коментари
28
0

4

муньо преди 24 минути
Тоя е крадлив измекяр и крадец.Разгледайте му миналото и сами си правете изводите
27
2

7

Анонимен преди 1 час
И аз съм от Бургас. Какъв най-добър град?! В най-добрия град църквата и филхармонията нямаше да се срутват за далаверите на кмета и общинските съветници от герб! Сега на Възкресение ходим и си палим свещите на открито на т.нар " Тройка", където през зимата се плющт кебапчета и вино! В най-добрия град има качествено висше образование, за да не бягат младите в София, Пловдив, Варна и Велико Търново! В най-добрия град реконстроираха моста и след няколко дена някои лампички отказаха!
26
1

6

2883 преди 1 час
Истината е , че този бургаски мишок измъкна доста пари за Бургас от ниандерталеца от Банкя.Само ,че парите са от всички нас , данъкоплатците.За задължителните герберски комисионни всички знаем.Чрез тях герберунгелите богатеят и плащат на изборите.
25
1

6

Анонимен преди 1 час
Aми, щом не си на никой от двамата, значи няма да имаш думата !!!!
"демократична" партия, която без лидера си ще се разпадне !!!
24
3

8

Анонимен преди 1 час
А НА КОЙ СИ ?????????????????????????????????????????
При хрема какво да взема? Ксилометазолин WZF 0.1% капки за нос! Търсете в аптеките на цена до 2.24 лв!
Ажур®7-ERP Интегрирана система за управление на Вашия бизнес
Искаш пари? Вземи до 1000 лв. за 6 минути ТУК, без такси!
23
5

9

Анонимен преди 1 час
Честен кмет - виц на деня !! :)) Той ако е честен,въобще няма да го допуснат на този пост !
22
10

4

Ха дано преди 1 час
На Димитър Николов не му трябваше да се захваща с тази обречена на забвение и интриги партия,но ... Един от малкото свестни хора в местното управление. Дано Бойко не го пусне и него по пързалката след време. Просто си го сложиха на хорото отпред и въпрос на време е да му дръпнат кърпата от ръката. Цецо така няма да се предаде лесно.
21
9

15

жк Зорница преди 1 час
аз съм бургазлия и мога да ви кажа, че благодарение на този кмет г-н Николов, този град се превърна в добро място за живеене, докато повечето от останалите градове в БГ в момента са просто места за оцеляване- джунгли!
20
1

9

Анонимен преди 1 час
Бившият директор на Националната агенция за приходите (НАП) и депутат от ГЕРБ Красимир Стефанов е подал заявление тази сутрин, с което напуска групата на ГЕРБ и става независим.

Решението на Стефанов идва три дни след като друг финансист от ГЕРБ - бившият заместник-министър на финансите Владислав Горанов, напусна парламента.

Красимир Стефанов е третият депутат, който напуска групата на ГЕРБ и става независим. Преди него това направиха Георги Марков и Светлин Танчев.
19
4

8

дядо преди 2 часа
Николов ще е следващия напуснал ГЕРБ!
18
5

9

Анонимен преди 2 часа
Това, което се случи на националната конференция на ГЕРБ, беше една голяма пудра за обществото. Зрителите не знаят, че ние като влизаме в студиото, нас ни гримират. Аз например имам една пъпка на челото, но тя не се вижда заради пудрата. При ГЕРБ има голям цирей на челото, който се казва Цветан Цветанов. Пудрата се нарича Йорданка Фандъкова, нарича се Димитър Николов.
17
8

10

Анонимен преди 2 часа
поредната безгласна кукла на Вожда
16
9

13

асд преди 2 часа
Само в тази партия вечно не са рабрала, не чули. Е така управлюваха 4 г и сринаха държавата. Вечно някой не известно кой взима решения вместъ тях. Това е стила на мутрата бб. Омотава ги в лъжи и интриги и не знаят къде се намират. Боклук си бб!!!
15
23

18

вълчо преди 2 часа
ГОЛЕМИЯ МОШЕНИК И КРАДЕЦ НА БУРГАС - ДИМИТЪР НИКОЛОВ - майстор на КОМИСИОННИТЕ и далаверите с къмпинг Корал съвместно с агент Иванов - Петко Арнаудов продал предварително Парк Странджа !!!!!
14
23

16

до 14 преди 2 часа
Бургас го ремонтираха, защото от държавата му отпуснаха пари, а отпуснаха пари защото беше спрян петролопровода Бургас-Александруполис ... защото в Бургас се проведе НЕВАЛИДЕН референдум за петролопровода, но това не пречеше на Бойко да обявява, че хората там били против изграждането му ...
13
11

28

www преди 3 часа
БОЙКО БОРИСОВ ПРЕМИЕРЪТ СЛЪНЦЕ - ОГРЯВА НА ВСЯКЪДЕ ЧЕ И ЧАК ДО ДЪЛБИНИТЕ НА СОФИЙСКОТО МЕТРО...
12
19

50

Анонимен преди 3 часа
Червенушковци, нищо лично, ама специално Бургас в момента е един от най-бързо дърпащите и уредени градове в тази държава. Като се сетя какъв беше преди десетина години и какъв е сега, разликата е от земята до небето. Колкото и да се пънете, скоро кмет социалист там няма да има.
11
19

21

Гошо...Тъпото преди 3 часа
Кмете Николофф,требе да знаеш,че...феодалът няма...заместници,има крепостни роби,на които всеки момент може да им...отреже глъвътъ.Боко си е баш...парче партиен феодал и всеки който се е допрял до него,след това е бил даден или на шутовете за посмешища,или на...партийните палачи.Някои по...умни,като момчето Горанофф се усетиха и...бегаха;е той е ученик на Вдянкофф,който също...бега.
10
18

23

Анонимен преди 3 часа
"Николов разбрал в НДК, че става заместник на Борисов"

Много ясно, каквото каже бащицата това става.
А пък и той си сменя мнението през няколко часа, така че до последният момент няма нищо сигурно.
9
18

17

Анонимен преди 3 часа
Цецо - президент. Физкултурници от цялото БГ - обединете се.
По-нови12По-стари
Нови Четени Коментирани
Връчиха "Оскар"-и за научни и технически постижения
От сухо дърво – цветенца, костенурки, гущерчета...
3|
9
Длъжникът ще решава сам кое задължение да плати първо
Българите ще се върнат у нас при икономически ръст!
9
Халеп спечели турнира в Доха

новините днес48новините вчера54

Изгодни оферти
Публично частните партньорства в сферата на здравеопазването
Пръв избор при хрема: Ксилометазолин WZF 0.1% капки за нос! Търсете в аптеките на цена до 2.24 лв!
Гражданска отговорност – Виж днешните цени
При хрема какво да взема? Ксилометазолин WZF 0.1% капки за нос! Търсете в аптеките на цена до 2.24 лв!
Отпушва носа нежно при хрема: Ксилометазолин WZF 0.1% капки за нос! Търсете в аптеките на цена до 2.24 лв!
До 15% отстъпка на матраци Magniflex. Вземи своя код сега!
Добавете сигурност за банковите си карти с мобилното приложение mobb.
Ажур®7-ERP Интегрирана система за управление на Вашия бизнес
Пица или китайско? Суши или скара? Поръчай за вкъщи и спести!
Специално Предложение! До 1000 лв. до 6 минути! Виж ТУК!

Райфайзен ОНЛАЙН
С ново мобилно приложение. Твоята лична банка вече и на телефона.
http://www.rbb.bg/promo/online/index.htm
Длъжникът сам ще определя кои задължения към държавата да погаси първо
Инспекцията по труда ще проверява "Пиринска мура"
Виж всички новини
Блогини
Извинете, шефе, не съм получавал заплата от два месеца?!?
16.02.2014 14:19
Глобални измерения на олимпиадата в Сочи
10
16.02.2014 13:02
Една жена след 50 става много по-хубава, по-улегнала, по-разумна!
1
16.02.2014 00:11
Още финанси
Очаква се недостиг на качествени офиси
Добрите бизнес сгради в София са почти запълнени, най-висок е делът на незаетите площи в районите бе...
Длъжникът сам ще определя кои задължения към държавата да погаси първо
Google пусна най-големия соларен парк в света
Още спорт
Михайлович: Ювентус е по-силен от Рома
Много сме добри, но не ни уважават, заяви треньорът на Вълците Гарсия
Данте: Спринтирах към Нойер, защото никой не празнува с него
Дани Алвес: Ман Сити никога няма да бъде като Барса
Още автомобили
Електрическият Golf вече в продажба
Цените в Германия започват от 34 900 евро
BMW X6 ще отслабне със 150 кг.
Появи се още един конкурент на Duster
Още лайфстайл
Диета с повече течност
Пиете, ядете и отслабвате
Витамин C за красота
Емили Блънт и Джон Красински се сдобиха с дъщеря
Още teen
Обичате да си правите "selfie" снимки? Правете ги по-добри със „selfie ръка“
„Наръчник на оптимиста” – що е то да си нормален?
Какъв си според датата ти на раждане? [част първа]
Още за жените
Важни витамини и минерали за жените над 40
Витамин А е витаминът, който поддържа кожата млада
За полезните свойства на ориза и начините за приготвянето му
Как Лейди Гага сваля килограми?
Нюзлетър RSS новини Мобилна версия Приложения
Инвестор.БГ АД © 2001-2014 Dnes.bg | Условия за ползване | Контакти | Реклама | Кариери| Пишете ни | Поверителност
Investor.BG AD © 2001-2014 Dnes.bg All rights reserved. Contact Us | Advertising
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaw12929
Категория: Политика
Прочетен: 14209335
Постинги: 5609
Коментари: 13044
Гласове: 68274
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031