Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.09.2013 17:07 - Дневен хороскоп за 26 септември 2013 година
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 439 Коментари: 1 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Луната преминава от знака на Близнаците в този на Рака в 22.24 часа. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 21-и в 22-и в 23.54 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: И днес нежелани са всички операции на белите дробове, бронхиалната област, дланите на ръцете и кръста. Добре ще протекат профилактиката и лечението на кашлица, бронхит, диагностицирането на проблеми с дихателните пътища.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Растежът им ще се забави максимално. Не режете и не оформяйте ноктите на краката и ръцете. Можете да направите отпускащ или лечебен масаж на цялото тяло.

Хранене и диета: Периодът е благоприятен за диети. Луната е намаляваща и се отслабва по-лесно. Не прекалявайте с приема на течности. И днес мазнините са препоръчителни, защото подпомагат функцията на жлезите с вътрешна секреция.

Цветове, носещи късмет: Бяло, сиво, оранжево, кафяво.

Номерологичен хороскоп: Можем да направим преустройство и промяна на работното си място. Ще се отрази великолепно, ако разместим нещо. Всички, които започват нова работа днес, ще се радват на дългосрочен договор.

ОВЕН

(20.03 – 19.04)

Работата ви спори

Овните ще бъде добре да съсредоточат енергията си в една цел и днес да работят по това направление. Важни са сутрешните и ранните следобедни часове, през които ще им спори особено много. В личен план също денят е благоприятен и носи позитивна енергия, особено при самотните. Те ще влязат в контакт с нов и интересен човек.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Справяте се отлично

Повече от сигурно е, че четвъртък ви е подготвил добри изненади. Ще успеете да стабилизирате състоянието си на работното място чрез знанията и уменията, които имате. Балансираното разпределяне на времето между работа и личен живот ще е основната причина за успехите ви и в семейството. Днес можете да получите пари.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Ново запознанство

Изправени сте пред един труден, но успешен ден. Трудностите са породени от факта, че станахте център на вниманието и сега всеки ви дава наставления. Занимават ви с ангажименти, които не ви влизат в работата. Едно ново запознанство в личен план ще изиграе важна роля в живота ви, затова не ограничавайте контактите и срещите.

РАК

(21.06 – 22.07)

Работата ще ви се отплати

Уморени сте в четвъртък, но това не трябва да е причина за отказ от допълнително възложена работа. Гледайте да помогнете там, където ви молят. Това ще се отрази на реномето ви и не след дълго ще ви повикат на постоянна практика. В личен план денят е благоприятен, въпреки че често ще влизате в пререкания заради своята припряност.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Положителни емоции

Емоциите днес ще са положителни при Лъвовете, но дори и такива те носят объркване и разминаване в плановете. Склонни сте да се доверявате на хора, които ви ласкаят по един или по друг начин. Избягвайте да допускате лицемерите около себе си. На работното място бъдете малко по-дисциплинирани и ще се справите с ангажиментите си в срок.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Превъзбудени сте

И вие ще бъдете поуморени от емоции, защото четвъртък ви носи превъзбуда и агресия на моменти. Добрата новина е, че няма да сте досадно нервни, а просто ще бързате да си свършите работата в срок. Гледайте да сте приключили с важните ангажименти до 15.00 часа, защото оставите ли ги за след това, със сигурност ще оплетете конците.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Говорете и общувайте

Днес ще бъдете отворени и любопитни да направите промени в средата си на живот. Някои ще се запознаят с нови хора. Не е задължително да се срещате с тях лично, контактът може да се осъществи и по интернет, но да постави основите на едно дългосрочно и добро познанство. Говорете и общувайте, днес това е важно за вас.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Бъдете активни

Четвъртък е успешен ден за Скорпионите, които се занимават сериозно с набелязаните цели. Ако ще прекарате деня си в почивка и бездействие, няма как да се възползвате от благоприятните аспекти. Активните ще спечелят допълнителни пари. Можете да направите преговори с шефовете си за по-висок пост, който да заемете от 2014-а година.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

Душата на компанията

В четвъртък, където и да се намират Стрелците, ще бъдат душата на компанията. На работното място това ще им помогне да стигнат по-близо до сърцата на колегите и на контрагентите, с които работят. В личен план коментарите са излишни, защото чарът им ще се усеща навсякъде и във всяко едно отношение. В любовта – също.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Стегнете краткосрочните цели

Предстои ви благоприятен и успешен четвъртък. Денят изисква да обърнете внимание на краткосрочните си цели и да се погрижите делата ви да вървят с точност, без забавяне и проблеми. Работете активно до 15.00 часа, а след това се отдайте на вътрешното си равновесие и мир. Спортувайте, ако това ще ви направи по-бодри.

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

Седмицата става все по-добра

Седмицата става все по-благоприятна за Водолеите. Те ще успеят да открият мира в себе си. Днес ги очакват интересни срещи и пътувания. Мнозина ще се сдобият с интересна и любопитна информация, която ще им вдъхне доза оптимизъм за по-нататък. До обяд е нужно да приключат с важната кореспонденция в службата.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Получавате заплата

И за Рибите четвъртък ще бъде успешен ден, особено в сутрешните часове. Затова ги съветвам да насрочат важните си дела за часовете преди обедната почивка, а от обяд нататък да се заловят с довършителни работи или с рутинните си ангажименти. При мнозина се очаква известие за приходи, някои ще получат бонус, други – заплата.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Вие сте от Везните, дето трябва да се научите да отказвате, когато някой ви помоли да му свършите работа или да му направите услуга. Не за друго, а защото се стремите да помогнете на всички около вас и така вашите лични задължения изостават. Нека не говорим, че по този начин в главите ви настава хаос и никога не успявате да подредите правилно времето си. Решението е да бъдете по-твърди и не толкова жертвоготовни. Успеете ли да насочите усилията и погледа си само към своя собствен живот, ще се развивате много по-добре, а и ще се чувствате по-пълноценни.

Годината, в която навлизате, гарантира позитивни промени и мощно раздвижване. Около вас пластовете се разместват и сега вие можете да моделирате света според своите виждания. Бъдете активни и осъществете промени. Точно „промени” е ключовата дума за идните дванайсет месеца. Пътувайте. Имате шанс да намерите късмета си в чужбина.

Здраве: Възможни са проблеми в областта на белите дробове и бронхите. Ако сте пушачи, сега можете да спрете порока.

Станислав Климентов




Гласувай:
7



1. neprosvet - Хареса ми това, което пише за днешните рожденици!
26.09.2013 16:02
Ще си го копирам и се надявам да е правилна прогнозата ви!
Хубав ден!:)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 890456
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930