Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2012 13:04 - Кратък анализ на изминалата седмица - част Първа
Автор: brym4ence87 Категория: Забавление   
Прочетен: Коментари: Гласове:
7

Последна промяна: 25.06.2012 16:47


Чувствам се по-различен, друг, като влезнал в някой облак – тъна в розова мъгла. С Дани се опитваме да прекарваме свободното си време заедно, но това е привечер и през нощта най-често. Опитвам се да се върна към нормалния си ритъм на живот, но понякога се оказва невъзможно. Не е същото.

Майка ми твърди, че говоря и звуча различно, а по Скайпа намери, че изглеждам и по-друг. Убеждавам я, че всичко е от технологиите, монитора и какво ли още не – забавена връзка, променя образ и звук. Минавам за спец в областта, но усещам, че не е уверена в думите ми, дребни отронени лъжи, които се стапят като малки ледени топчета в чаша с водка, току сервирана долу в кафето от леко мърлявата сервитьорка Кика.

Хубаво е, прекрасно е да усещам слабото телце на Дани до моето, да вдишвам аромата й, да погалвам меките й руси коси. В летните горещини спим голи в моето легло, тесничко идва за двамата, телата ни са плътно допрени, гушнати сме, срещу нас върти на максимална степен вентилатор, а на няколко метра е леглото на съквартиранта, който услужливо се завърта към стената и заспива на мига, поне давайки вид на последното. Не е възразил за почти непрекъснатото й присъствие, много разбран пич.

Сутрин, който се събуди пръв прави кафе за останалите, а Чочо (съквартирантът) често ходи за закуски от близката баничарница, забавяйки се повече, отколкото му отнема в други, предишни случаи.

Евалата, Чоч!

Дори носи телевизора в някоя стая с негови аверчета да си зяпат футбола от Европейското и така ни остава още време и възможност да останем насаме с Дани. Малко ме вълнува сега футболната техника на Роналдо, Пике или Пирло. Като никога.

Ставане сутрин, малко четене за изпити (поправките са надвиснали над главите ни като досадно бреме, заплашващо да провали лятото), работа в компютърната фирма почасово (без договор, плащане ежедневно на парче), среща с Дани, секс, музика, малко бира, студена задължително, още секс, споделена цигара (повече заради нея, аз не съм много по пушенето), лежим на тясното ми легло и се размотаваме из нета – новата реалност на нашата генерация, израстнала с компютърните технологии, игри, мобилни телефони и всевъзможни applications, gadgets, devices. Гледаме смешни картинки, коментираме, четем вицове за блондинки и компютърджии, програмисти и се смеем заедно.





Гласувай:



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: brym4ence87
Категория: Забавление
Прочетен: 1163163
Постинги: 121
Коментари: 2210
Гласове: 42322
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930